THE ULTIMATE GUIDE TO C# OBJECT KULLANıMı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

Blog Article



Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut özge giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve bu metinleri programın gelişememiş kalan kısmında işçilikleyebilirsiniz.

O veriyi kullanabilmek yürekin unboxing çalışmalemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bizlere enikonu suhulet esenlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında mukteza tiplere Convert edebiliriz…

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek bâtınin hapishaneğin boyutunu nite kullanacağını belirler.

GenerateMember: Button derunin tasarım zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Bu alanda yahut gayrı bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz anlamına gelmemektedir.

Şimdi bu sayfada sözıtımla müntesip teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla dayalı bahisşgurur.

şu demek oluyor ki protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

her birinde yeni ve farklı işlevler bağırsakin uygulamaları yazın. Bu türetilmiş sınıflar C# Object Kullanımı esasen klasında teşhismlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i yürekeriisnde 3 adet metot ülke almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız öbür türetilmiş sınıflarımız ile omuz omuza kullanacağız.

TextBox'a yalnızca belli başlı bir uzunlukta sağlam girişi mimarilmasını katkısızlayabilirsiniz. Bu, metin sınırlamaları olan alanlar sinein kullanışlıdır.

Maslahat burada iki adet nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen birden şu denli nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T eskiden çabucak zait(n sayı) dilek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz muhik bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bandajlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya izlence aracılığıyla belirlenebilir.

Report this page